TICKETHOUSE - ΑΘΗΝΑ | Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) - ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΤΡΙΤΗ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:30-14:30 & 17:00-21:00, ΣΑΒΒΑΤΟ 10:30-16:30

Use Of Terms

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

 

Α. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

Προκειμένου να κάνετε χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού μας τόπου www.tickethouse.gr πρέπει να διαβάσετε με προσοχή τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν, ΠΡΙΝ από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας. Σε περίπτωση διαφωνίας οφείλετε να μην χρησιμοποιήσετε τις σελίδες και τις υπηρεσίες του δικτυακού μας τόπου. Σε κάθε άλλη περίπτωση συμπεραίνεται ότι τους αποδέχεσθε. Οι όροι χρήσης που ακολουθούν ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για οτιδήποτε γενικά ή/ και ειδικά, περιλαμβάνεται στις σελίδες του δικτυακού μας τόπου.  Η TICKET HOUSE μπορεί να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις οποιαδήποτε χρονική στιγμή και πρέπει να ελέγχετε για τυχόν αλλαγές, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το δικτυακό τόπο Ticket House. Εφόσον δε εξακολουθείτε να τον χρησιμοποιείτε, συμπεραίνεται ότι αποδέχεσθε τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλετε να μην κάνετε χρήση/ επίσκεψη του Δικτυακού μας τόπου.

 

 

Β. ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

Κάθε εισιτήριο που αγοράζετε αποτελεί την άδεια για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου θεάματος και υπόκειται στους επιπλέον όρους που αναγράφονται σε αυτό.

 

Αν έχετε κάποια απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Σημαντικές σημειώσεις:

 • Η αγορά εισιτηρίων είναι δεσμευτική. Τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται/ αλλάσσονται / ανταλλάσσονται.
 • Η αγορά των εισιτηρίων μέσω πιστωτικής κάρτας μπορεί να γίνει μόνο από τον κάτοχο της κάρτας.
 • Πληρωμή με κάρτα άλλου απαγορεύεται.
 • Η αγορά μέσω internet συνεπάγεται 10% επιβάρυνση επί της αναγραφόμενης τιμής του εκάστοτε εισιτηρίου. Ο πελάτης θα παραλάβει το αντίστοιχο παραστατικό στοιχείο (απόδειξη) για την προαναφερόμενη επιβάρυνση.
 • Ο πελάτης δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει αν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό στοιχείο (εισιτήριο, απόδειξη, τιμολόγιο).
 • Η TICKET HOUSE έχει το δικαίωμα να ακυρώσει ή να αλλάξει εκπτώσεις που αναφέρονται στο δίκτυο της οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς αιτιολογία.

Επιστροφές-Αλλαγές

Πριν την αγορά των εισιτηρίων σας βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό θέαμα και ότι σας ικανοποιεί η θέση που σας έχει αποδοθεί. Η συμφωνία της TICKET HOUSE με τους συνεργάτες της, δεν επιτρέπει την επιστροφή χρημάτων ή την αλλαγή των εισιτηρίων σας. Επίσης δεν καλύπτει εισιτήρια που έχουν χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί.

 

Γ. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ (ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ)

 

 1. Οι εγγυητικές αυτές γραμμές εφαρμόζονται σε κάθε εισιτήριο το οποίο έχει αγορασθεί από την TICKET HOUSE.
 2. Δεν υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης εκτός αν υπάρχει άλλη σχετική πρόβλεψη.
 3. Τα αγορασμένα εισιτήρια δεν αλλάζονται/ ανταλλάσσονται/ αντικαθιστούνται.
 4. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί μέσω internet παραλαμβάνονται από τον αγοραστή και μόνο. Απαιτείται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου .
 5. Η TICKET HOUSE δεν διοργανώνει μεμονωμένα πολιτιστικές, κοινωνικές, αθλητικές ή άλλες εκδηλώσεις για τις οποίες πωλούνται εισιτήρια και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε τέτοια εκδήλωση, για αλλαγές που αφορούν αυτές τις εκδηλώσεις ή τις ημερομηνίες τους, για την διαχείριση τέτοιων εκδηλώσεων, για οποιεσδήποτε συνθήκες προκύπτουν κατά τη διάρκεια τέτοιων εκδηλώσεων ή για οτιδήποτε προκύπτει από τέτοιες εκδηλώσεις. Δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή φθορά που προκαλείται από τους πελάτες σχετικά με τέτοιες εκδηλώσεις και την αλλαγή, ακύρωση ή διεξαγωγή. Όλα τα αιτήματα θα πρέπει να παραπέμπονται στη εκάστοτε διοργανώτρια εταιρεία. Σε περίπτωση ακύρωσης εκδήλωσης το εξοφλημένο ποσό θα επιστραφεί όπως αναφέρεται παρακάτω.

6. Σε περίπτωση ακύρωσης οποιασδήποτε εκδήλωσης, το αντίτιμο που κατεβλήθη για την αγορά του εν λόγω εισιτηρίου μέσω του δικτύου αγορών της TICKET HOUSE και το οποίο οι πελάτες παρέλαβαν οι ίδιοι, είτε μέσω αποστολής ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θα επιστραφεί στους εν λόγω πελάτες.

 • Η TICKET HOUSE, δεν ευθύνεται για κανένα εισιτήριο που αγοράστηκε εκτός αυτής. Το δίκτυο αγορών της TICKET HOUSE δεν θα επιστρέψει κανένα ποσό για τέτοιου είδους εισιτήρια.
 • Αν το εισιτήριο αγοράστηκε από την ιστοσελίδα της TICKETPRO, ο πελάτης

Καλείται είτε:

I.      Να προσκομίσει το εισιτήριο μαζί με το αποδεικτικό συναλλαγής (Order Transaction)   της αγοράς στο TICKET HOUSE - Πανεπιστημίου 42, 10679, Αθήνα (μέσα στους χρόνους που έχει ορίσει ο εκάστοτε διοργανωτής του θεάματος)

II.      Είτε να στείλει το εισιτήριο, χωρίς άσκοπη καθυστέρηση, (ώστε η παραλαβή του να γίνει μέσα στους χρόνους που έχει ορίσει ο εκάστοτε διοργανωτής του θεάματος) μέσω ταχυδρομείου στην διεύθυνση της TICKET HOUSE - Πανεπιστημίου 42, 10679, Αθήνα.

Κατόπιν αποστολής ή παραλαβής των εισιτηρίων από την  TICKET HOUSE, ο πελάτης θα αποζημιωθεί το ποσό που κατέβαλλε, όπως αυτό καθορίζεται σε γραπτές οδηγίες του πελάτη και παραδίδεται στην TICKET HOUSE. Σε περίπτωση πληρωμής εισιτηρίου με τιμολόγιο ή με χρέωση εργαζόμενου, η τιμή του εισιτηρίου θα επιστρέφεται πάντοτε στον λογαριασμού του αγοραστή.

7. Οποιαδήποτε τιμή εισιτηρίου που επιστρέφεται σύμφωνα με τo σημείo 6 δεν θα περιλαμβάνει την χρέωση υπηρεσίας της TICKETPRO, καθώς και το κόστος των ταχυαποστολών (COURIER), εάν ο πελάτης έχει επιλέξει αυτή τη μέθοδο παραλαβής.

8. Όλες οι απορίες και παράπονα θα σταλούν, χωρίς άσκοπη καθυστέρηση, στο Sales Department της TICKET HOUSE, (e-mail:info@tickethouse.gr τηλ: 0030 2103608366, fax : 0030 2103626541,  διεύθυνση: Πανεπιστημίου 42, 10679, Αθήνα).

9. Η TICKET HOUSE, θα προωθήσει παράπονα που υπόκεινται στο σημείο 8 στον διοργανωτή της εκδήλωσης για σχολιασμό και οι πελάτες θα ειδοποιηθούν αναλόγως εντός 30 ημερών ύστερα από την λήψη του παραπόνου. Σε περίπτωση που οι πελάτες θελήσουν να γνωστοποιήσουν το παράπονό τους απευθείας στον διοργανωτή της εκδήλωσης, η TICKET HOUSE θα τους παρέχει τα στοιχεία επικοινωνίας του διοργανωτή.

10. Σχετικά με ισχυρισμούς που ενάγονται στα σημείo 6, σε περίπτωση που αποστέλλονται στην διεύθυνση της εταιρείας TICKET HOUSE ή αν έχουν πληρωθεί με τιμολόγιο ή με χρέωση εργαζόμενου, η TICKET HOUSE θα διαχειριστεί απευθείας τους πελάτες.

TICKETHOUSE - ΑΘΗΝΑ | Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) - ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΤΡΙΤΗ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:30-14:30 & 17:00-21:00, ΣΑΒΒΑΤΟ 10:30-16:30

Online Sales:
Για αγορές μέσω διαδικτύου, 24 ώρες/ωρο:
www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet
υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.
© 2013 www.tickethouse.gr all rights reserved - Κατασκευή Ιστοσελίδων NetPlanet
Κατασκευή Ιστοσελίδων